Izvor:
22.09.2019 u 08:01
0

IMALI OVOME KRAJA? Zverski pretukao ženu, a onda je terao na odnose s drugom!

Počelo vređanjem, a završilo brutalnim nasiljem.

Milan R. (36) iz Grocke uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju nevenčanu suprugu M. A. (33), a onda terao druga da ima seksualne odnose s njom.

Drama se dogodila pre desetak dana, kada je M. A. odlučila da napusti muža, koji ju je maltretirao, i otišla kod svojih roditelja u Šabac.

On nije mogao da prihvati da ga je žena napustila, pa je sa prijateljem krenuo u Šabac da bi je ubedio da se vrati u Grocku. Kada su se sreli, on je počeo da je ubeđuje i moli da krene s njim nazad. Žena je nasela na njegova obećanja i krenula, međutim, na putu su se posvađali – priča izvor i dodaje:

Nešto posle 23 sata napustili su Šabac, a Milan je odmah počeo da tuče nesrećnu M. A. Vređao ju je, pa je na kraju zaustavio automobil i počeo da je udara pesnicama i čupa za kosu. Na kraju je ženi skinuo svu odeću i počeo da tera svog druga da ima seks s njom. Preneraženi čovek je to odbio i ubedio ga se vrate u automobil i nastave put ka Grockoj – navodi izvor i dodaje da je maltretiranje trajalo čak četiri sata.

Kada je par u društvu prijatelja stigao u Grocku, M. A. je iskoristila trenutak nepažnje svog supruga da pobegne.

Milan je pričao s drugom, a žena se izvukla iz automobila i nekako utrčala u kuću komšije bez odeće na sebi. Šokiranom čoveku je ispričala šta se izdešavalo, pa je on pozvao policiju, koja je uhapsila nasilnika – dodao je on.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/DW_Srpski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter