Izvor:
21.09.2019 u 14:04
0

TRAGEDIJA U BORČI: Radnik B. D. (50) poginuo na gradilištu!

Radnik B. D. (50) poginuo je u subotu na gradilištu u Ulici Tihomira Ognjanova u beogradskom naselju Borča, preneli su mediji.

On je radio u kanalu na dubini od oko pet metara kada se iznenada na njega obrušila veća količina zemlje i ostao je zatrpan.

Vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće i za dvadesetak minuta su uspeli da otkopaju telo čoveka. Hitna pomoć je, medutim, mogla samo da konstatuje smrt.

Poziv smo dobili u 10.45, u Ulici Tihomira Ognjanova. Nažalost, naša ekipa kada je došla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt radnika – rekli su iz Hitne pomoći.

Tokom istrage biće utvrđen uzrok nesreće.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter