Izvor:
14.09.2019 u 13:52
0

SUDAR AUTOBUSA I KAMIONA: Kamion prešao u suprotnu stranu!

Najmanje sedam osoba je poginulo, a 28 je povređeno u sudaru putničkog autobusa PAZ i kamiona MAN u regionu , saopštila je pres služba regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na mestu nesreće se nalaze saobraćajna policija, Ministarstvo za hitne situacije i timovi hitne pomoći, navodi se u saopštenju.

Predstavnik regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova, takođe, je saopštio TAS S da je u autobusu bilo 35 putnika u vreme nesreće.

Do sada su identifikovane dve žrtve, radi se o dva vozača, rekao je ruskoj novinskoj agenciji zvaničnik regionalne administracije.

Putnički autobus i kamion sudarili su se jutros na auto-putu Jaroslavl-Ivanovo.

Prema preliminarnoj verziji, do sudara je došlo nakon što je kamion prešao na suprotnu traku.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter