Izvor:
12.09.2019 u 10:05
0

POŽARI NA SEVERNOM KIPRU: Eksplozija u sjkladištu pod komandom za municiju!

Požari izazvani eksplozijom u skladištu municije na severnom Kipru su pod kontrolom, saopštilo je danas tursko Ministarstvo odbrane.

U saopštenju se navodi da se eksplozija dogodila u skladištu pod komandom za municiju turske vojske u blizini lučkog grada Kirenje, oko jedan sat po ponoći i da nije bilo teže povređenih.

Raniji izveštaji sugerisali su da je eksplozije pokrenuo požar koji je izbio na tom području.

Istražitelji su već pokrenuli istragu kako bi utvrdili tačan uzrok eksplozije, saopštilo je ministarstvo.

Ministar spoljnih poslova otcepljenog turskog Kipra Kudret Ozersaj, napisao je na Fejsbuku da je nekoliko osoba zadobilo posekotine od razbijenih prozora i da je struja prekinuta šest kilometara istočno od Kirenije.

Turski kiparski mediji preneli su da su neki turisti koji borave u obližnjem hotelu Akapulko zbrinuti zbog manjih povreda.

Ministar zdravlja kiparskih Turaka Ali Pili rekao je emiteru BRT da su samo dve osobe lakše povređene i da ih je zbrinula hitna pomoć, ali da nisu hospitalizovani.

Izvor: Tanjug
Foto: Printscreen YouTube / Katelyn Hertel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter