Izvor:
28.08.2019 u 15:48
0

HAPŠENJA ZBOG NAPADA NA SRBE U KNINU: Jedan napadač u bekstvu…!

Hrvatski mediji danas različito izveštavaju o privođenju osam napadača na Srbe u Uzdolju, kod Knina, 21. avgusta, kada je maskirana grupa huligana upala u jedan kafić i napala goste, koji su gledali fudbalsku utakmicu Crvene zvezde, povredivši pet ljudi, među njima i jedno dete.

Jedan napadač na Srbe je u bekstvu, a tužilaštvo u Šibeniku je zatražlo pritvor za četvoricu.

Navodi se da su svi osumnjičeni navijači. Svi privedeni su sa područja Splita.

– Policija je podnela krivične prijave protiv pet osoba zbog nasilničkog ponašanja počinjenog iz mržnje, oštećenja tuđe imovine i nanošenja telesnih povreda: Četvoro je privedeno i ispitano kod zamenika državnog tužioca dok je jedna osoba u bekstvu. Njima se stavlja na teret da su 21. avgusta pošli u Uzdolje i u lokalu u kojem se gledala utakmica Crvene zvezde bez ikakvog razloga ili povoda napali građane koji su pratili utakmicu i naneli im telesne povrede – navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter