Izvor:
27.08.2019 u 17:58
0

FILMSKA PLJAČKA DRAGULJA USRED DANA: Upali naoružani i odneli plen vredan 4 MILIONA!

Filmska pljačka usred bela dana, u ponedeljak dogodila se u njujorškom Dajmond distriktu kada su naoružani napadači izneli iz draguljarnice nakit u vrednosti od 4 miliona dolara.

Tri naoružana muškarca ušla su najpre u radnju glumeći zainteresovane kupce, a potom vezali četiri prodavca stavljajući im pri tom i lepljivu traku preko usta.

Iz Aviana, radnje poznate i po ogromnim komadima skupocenog nakita koji često nose i poznati reperi, pljačkaši su odnoli toliki plen da su morali da ukradu i torbe u koje će ga smestiti, a potom odšetali.

Među komadima ukrašenim draguljima bilo je satova, minđuša, ogrlica i drugih skupih dragocenosti.

Iako su uspeli da umaknu policiji, nisu uspeli da se sakriju sigurnosnim kaerama koje su veoma jasno zabeležile njihove likove.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter