Izvor:
15.08.2019 u 14:12
0

TRAGEDIJA: U napadu na aerodrom u Tripoliju stradao radnik!

Jedan radnik je poginuo kada su rakete pogodile jedini aerodrom koji funkcioniše u libijskoj prestonici Tripoliju, saopštila je uprava aerodroma.

Aerodrom Mitiga je obustavio saobraćaj i preusmerio sve letove do Misrate, grada koji se nalazi 200 kilometara istočno od Tripolija.

Kako se navodi, aerodrom je pogođen više puta otkad su snage odane generalu Halifi Haftaru pokrenule ofanzivu za preuzimanje glavnog grada od međunarodno priznate vlade, ali je retko bilo žrtava.

Ujedinjene nacije posredovale su u postizanju primirja koje su prošle sedmice prihvatili i Haftar i vlada Tripolija, ali su nastavljene borbe i u zemlji i dalje vlada haos koji je zadesio Libiju od svrgavanja Muamera Gadafija 2011. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter