Izvor:
12.10.2016 u 20:34
0

SAHRANA MALOG RADENKA; Bolni vrisak Zorice Nikodinović: „Koliko te majka voli sine!“

Sahrana malog Radenka Nikodinovića je na lokalnom groblju u Kozjaku, a više od 1.000 ljudi okupilo se ispred kuće Nikodinovića, odakle je krenula povorka ka groblju. Neutešni roditelji, familija, prijatelji i mnogi Lozničani koje je potresla vest o smrti mališana ispraćaju osmogodišnjaka, koji je preminuo od sepse, nakon loma ruke.

Kad su izneli telo, začuo se stravičan vrisak majke. “Koliko te majka voli sine”, vrisnula je od bola Zorica Nikodinović.

Okupljenima se obratio i jedan od sveštenika:

– Od kako je stigla ova tužna vest, celo nasilje, čitava Loznica, svuda je zavlada tuga, svuda je strah, šta nam se ovo dešava. Ovaj muk danas ovde najviše govori šta svi osećamo – rekao je sveštenik.

Ispred kuće je došlo sedam sveštenika, kao i kola Hitne pomoći.

Osmogodišnji Radenko Nikodinović iz lozničkog sela Kozjak, koji je polomio ruku prošlog vikenda, preminuo je posle, kako tvrde njegovi roditelji Milan i Zorica, neadekvatne lekarske pomoći u Loznici. Mališan je dobio sepsu koja se proširila na druge delove tela. Dečak je izdahnuo u subotu oko 10 časova posle nadljudskih napora lekara Instituta za majku i dete u Beogradu da mu spasu život.đž

Novosti.rs
Foto: A. Stanković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter