Izvor:
12.10.2016 u 19:24
0

HAPŠENJE KOJE DRMA SRBIJU: Policajci pali zbog iznude!

Pripadnici MUP-a uhapsili su tri policijska službenika iz Beograda i još jednu osobu zbog sumnje da su počinili krivično delo iznude. Oni se sumnjiče da su od oštećenog, kome su prodali pištolj, zahtevali 15.000 evra, kako ne bi bio uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo iznude uhapšeni su policijski službenici M.M. (28), M.M. (30) i V.B. (24), kao i D.B. (33).

Postoje osnovi sumnje da su D.B. i V.B. oštećenom, polovinom avgusta ove godine, prodali pištolj, koji su potom osumnjičeni M.M. i M.M., predstavljajući se kao policijski službenici, od oštećenog oduzeli u njegovom stanu.

Sumnja se da su M.M. i M.M., uz upotrebu sile od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

U narednom periodu, kako se sumnja, osumnjičeni M.M. je pozvao oštećenog i zahtevao da mu spremi traženi novac, a kako bi ga na to prisilili osumnjičeni D.B. polupao mu je sva stakla na automobilu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati , nakon čega će u zakonskom roku, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

B92
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter