Izvor:
12.10.2016 u 18:08
0

POZNATA PRESUDA ZA UBISTVO TINEJDŽERA: Izboli učenika, dobili ukupno 57 godina robije

Pred Višim sudom u Beogradu juče su na po 13 godina zatvora osuđeni Branislav Radovanović, braća Veljko i Nemanja Kujundžić i Miloš Radović, zbog učešća u ubistvu Milana Đokića (19), aprila 2012. godine. Kazna od pet godina zatvora izrečena je Dušanu Radovanoviću, koji je u to vreme bio maloletan i to je po zakonu maksimalno koliko je mogao da dobije.

Đokićevo telo sa dva uboda u grudi, pronađeno je 11. aprila u parku u Ulici Pabla Nerude, kod broja 4 na Karaburmi, nedaleko od njegove kuće. Pozvana je Hitna pomoć, ali lekari su mogli da konstatuju samo smrt, jer je uboden nožem pravo u srce. Prema tvrdnjama Tužilaštva to je učinio Radovanović, a zbog toga što je u to vreme imao 16 godina, suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

Osumnjičeni su privedeni dan kasnije, a tokom postupka negirali su delo koje im se stavlja na teret. Prema optužnici, Đokića i druga koji je bio sa njim su napali, da bi zatim Dušan izvadio nož i ubo ga u nogu i grudi. Nakon toga su pobegli. Prvostepenu presudu izreklo je veće sudije Tatjane Sretenović. Dok je obrazlagala odluku, jedan od okrivljenih je počeo da se smeje, na šta je ona konstatovala da je veće "takvim ponašanjem ubedio da su doneli pravu odluku".

Novosti.rs
Foto: Privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter