Izvor:
12.10.2016 u 14:39
0

PRESUDA ZA ZLOČIN IZ 2015: Devet godina za ubistvo nevenčanog supruga

Svetlana Zarić iz Brnjice kod Golupca kriva za zločin iz 2015. Metalnim klinom nanela smrtonosne povrede suprugu.

Viši sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je Svetlana Zarić (39) iz Brnjice kod Golupca osuđena na devet godina robije, zbog ubistva nevenčanog supruga Vlastimira Karapandžića (60). Za ovo krivično delo zakonom je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Zločin se dogodio 29. decembra prošle godine, u dvorištu porodične kuće pokojnog Vlastimira, u kojoj je već neko vreme živeo sa Svetlanom. Policija je za ubistvo saznala od njenog devera, jer mu je ona javila da su ih napali nepoznati razbojnici i teško povredili Vlastimira. Hitna pomoć prevezla ga je u Opštu bolnicu u Požarevcu, odakle je hitno prebačen u beogradski Urgentni centar. Primljen je sa teškim povredama glave, opasnim po život.

I pored napora lekara, tri dana kasnije Vlastimir je podlegao povredama. Tokom istrage ustanovljeno je da su mu kobne povrede nanete metalnim klinom koji je spajao traktorsku kabinu i prikolicu. Pošto su neki dokazi govorili u prilog tome da je Svetlana kriva za Vlastimirovu smrt, a ne nepoznati napadači, ona je uhapšena i određen joj je pritvor.

ČESTO SE SVAĐALI

Svetlana Zarić i Vlastimir Karapandžić nisu imali zajedničke dece. Ona odranije ima troje, a on dvoje odrasle dece, ali niko od njih nije živeo sa njima. Neposredno nakon zločina meštani su pričali da su se njih dvoje često svađali. Bili su siromašni, a Vlastimir ih je izdržavao od povremenih poslova.

Novosti.rs
Foto: Privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter