Izvor:
04.10.2016 u 03:09
0

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO NIŠ: Veliki obrt u istrazi MUŽ UBIO SUPRUGU!

Goran R. (52) uhapšen je večeras zbog sumnje da je rano jutros usmrtio svoju suprugu Jasminu Ž. (48) u njihovoj porodičnoj kući u niškom selu Medoševac.

– Osumnjičenom za teško ubistvo po nalogu tužilaštva određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati – potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nesrećna žena pronađena je mrtva u krevetu sa većim brojem povreda nanetim metalnom šipkom. Njen muž je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede. Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo samo fingirano.

Na Gorana je pala sumnja da je on izvršilac stravičnog zločina zbog tragova pronađenih na licu mesta kao i zbog izjava svedoka da je prema ženi bio nasilan.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter