Izvor:
03.10.2016 u 17:51
0

FEJSBUK STATUS KOJI JE UŽASNUO SRBIJU: Rada Matić povezala MARJANOVIĆE i INCEST?

Rada Matić (35), koja je došla u javnost kada je obavestila policiju Srbije o dopisivanju sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoranom Marjanovićem, i dalje je u žiži javnosti, i to zbog medijskog prepucavanja sa Marjanovićima.

Matićeva je za Marjanoviće “školski primer sociopate”, ali ni ona njima ne ostaje dužna, pa se prepucavanje, uglavnom preko medija i društvenih mreža nastavlja. Matićeva je na svoj Fejsbuk profil stavila status, a kada su je pozvali novinari Telegrafa, ona je objasnila na šta je tačno mislila.

Čula sam da se na društvenim mrežama pojavila jedna priča, da je Miloš, Zoranov brat seksualno napadao Jelenu. Ona je htela to da kaže Zoranu, a u tome su je sprečili Vladimir i Miloš. Sve to se dešavalo u njihovoj kući strave – rekla je za Telegraf Rada Matić.

Ona je napomenula da misli da ta priča za koju je čula ima smisla, jer Jelenina majka Zorica uprkos svemu, zeta Zorana podržava. Kako kaže, i pored toga što joj zet nije ispoštovao ćerku ni prvih 40 dana.

Dok cela Srbija upire prstom u njega, Jeleninoj majci kao da je njega žao. Priča se da su Jelenu Miloš i Vladimir sprečili da kaže sve Zoranu, da je došlo do svađe između Miloša i Jelene. Navodno se Miloš poveravao jednom drugu, koji se od njega polako distancirao. U toj kući nije ništa nemoguće, jer su se samo mračne stvari dešavale. Jelena je od tih ludaka čak i malu Janu sklanjala, i lično mislim da detetu tamo nije sigurno, jer u kući žive manijaci i psihopate – rekla je Rada Matić za Telegraf.

Telegraf
Foto: Facebook/rada.matic.39

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter