Izvor:
01.10.2016 u 23:48
0

UMALO VELIKA TRAGEDIJA U BANATU: Ringišpil povredio troje dece!

Najmanje troje dece je povređeno danas u vojvođanskom mestu Jaša Tomić, kada se srušio ringišpil na kom su se vozili. U Domu zdravlja u obližnjem Sečnju potvrdili su za "Blic" da su intervenisali. Kako su rekli, troje ili četvoro dece prošlo je lakšim povredama nakon pada sa ringišpila.

Prema rečima očevidaca, vrteška se bukvalno raspala dok je trajala vožnja, a ubrzo nakon incidenta na licu meta su se pojavili policija i Hitna pomoć.

Vrteška je bila postavljena u centru grada, a svedoci kažu da je prava sreća što u pitanju nije bio veći ringšpil.

Žena koja je prisustvovala incidentu kaže da je na vrtešci bilo najamnje desetak mališana, te da su sva sedišta bila popunjena.

– Mi smo naišli, čim smo čuli pucanj. Okolo su vrištali deca i roditelji. Prilično sam sigurna da je u kola Hitne pomoći ušlo šest mališana, a da je jedna devojčica slomila nogu. Vrteška je bila skroz puna i raspala se u toku vožnje. Brzo je došla policija, mislim da su priveli vlasnika – ispričala je ona.

Blic
Foto: Privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter