Izvor:
30.09.2016 u 20:09
0

NEUOBIČAJENA ZAPLENA CARINSKE SLUŽBE NA GRADINI: Presele im poslastice

Carinici su na graničnom prelazu Gradina, na ulaznoj strani, sprečili pokušaj krijumčarenja 500 kilograma raznih torti i kolača, saopštila je Uprava carina. Kako se navodi, neobičan pokušaj krijumčarenja otkriven je pre nekoliko dana kada su carinici odlučili detaljno da pregledaju autobus koji se iz Bugarske uputio u Španiju.

Na pitanje službenika, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa da prijave za kontrolu i da sa sobom nose samo lične stvari, malo hrane i povrća.

Ubrzo su, međutim, njihova uveravanja opovrgnuta, jer su carinici u zadnjem delu autobusa, na podu, sedištima, pa i u toaletu, zatekli uredno poslaganih 137 kutija raznih vrsta torti i kolača, navedeno je u saopštenju.

Ukupno je izmereno 500 kilograma poslastica, za koje nije postojala nikakva dokumentacija.

Osim torti i kolača, u boksevima autobusa, otkrivene su i kese i torbe pune odeće i obuće – patika, ženskih čizama, cipela i jakni, pa čak i 35 struna za ribolov, navedeno je u saopštenju.

B92
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter