Izvor:
30.09.2016 u 14:05
0

BEOGRAD: Uhapšena dva migranta koja su pobegla sa aerodroma

Pripadnici MUP pronašli su i uhapsili dvojicu migranata koji su pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na aerodromu "Nikola Tesla". Migranti su u četvrtak pobegli iz te prostorije.

Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP.

Beogadski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da je juče, rano ujutru, pet putnika kojima nije dozvoljen ulazak u zemlju provalilo deo fasade prostorije u kojoj su zadržani, a samo je jedan od njih uhvaćen.

Oko tri sata ujutru pet putnika koji su po proceduri bili smešteni u prostoriji namenjenoj za privremeni boravak lica zadržanih po tom osnovu, uspelo je da izađe iz prostorije, od koji su četiri pobegla u nepoznatom pravcu, a jednog putnika su u toj nameri sprečili službenici obezbeđenja aerodroma.

Kako je navedeno, radnici obezbeđenja aerodroma Nikola Tesla odmah su o tom događaju obavestili MUP. Bezbednost putnika i vazduhoplova ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje, navedeno je u saopštenju.

Beogradski mediji su javili da je iz pritvora na aerodromu "Nikola Tesla" pobeglo nekoliko migranata, koji su zadržani na aerodromu jer nisu imali neophodnu dokumentaciju.

B92
Foto: aerotravel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter