Izvor:
05.05.2016 u 16:47
0

IDENTIČAN ZLOČIN: Jelena ubijena na ISTI način kao Italijanka Karmela!

Zločin koji punih mesec dana potresa Srbiju, dogodio se u Italiji pre tačno pet godina. Kako piše dnevni list Informer, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je na identičan način kao i Karmela Melanija Rea. Da sve bude još čudnije, italijanka je, takođe, atraktivna crnka i fizički je izuzetno ličila na našu ubijenu pevačicu.

Naime, ova nesrećna žena otišla je u šetnju sa svojim mužem Salvatoreom, inače vojnikom italijanske vojske, i osamnaestomesečnom ćerkom, nakon čega je nestala pod izuzetno čudnim okolnostima.

Prema prvobitnim tvrdnjama njenog supruga, Melanija je otišla do toaleta u jednoj baraci i nakon toga joj se izgubio svaki trag. Policijska potraga za ovom ženom trajala je dva dana, kada je posle anonimne dojave pronađena mrtva u šumi Ripe di Civitela, koja je 18 kilometra udaljena od mesta na kome je nestala.

Pored njenog tela policajci su pronašli i isključen mobilni telefon, a nedaleko odatle i SIM karticu. Obdukcija je pokazala da je nesrećna Melanija imala čak 35 ubodnih rana od noža i jednu od igle, koja je zajedno sa špricem bila u njenom telu. Osim toga, nisu pronađeni tragovi davljenja niti seksualnog zlostavljanja.

Istraga ovog svirepog ubistva trajala je više od tri meseca, nakon čega je 29. jula 2011. policija uhapsila muža Salvatorea pod optužbom da je ubio Melaniju. Kako je utvrđeno, razlog za ovaj krvnički zločin bila je ljubomora, pošto je suprug otkrio da Melanija ima ljubavnicu Ludoviku Perone, koja je kao i on bila profesionalni vojnik. Nakon iscrpnog sudskog procesa, Salvatore je tek 29. oktobra 2012. godine osuđen na doživotnu robiju.

Izvor: Informer
Foto: Facebook/jelena.krsmanovic.58

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter