Izvor:
01.09.2016 u 20:35
0

ZAVRŠENA DRAMA U NOVOM SADU: Policija uhapsila bandu iz Audija!

Inspektori Novosadske kriminalističke policije danas su, posle potere novosadskim ulicama, uhapsili tri lica koja su osumnjičena da su počinili krivično delo, izjavio je načelnik Policijske uprave Novi Sad, Siniša Radaković.

Prema Radakovićevim rečima, policija je već nekoliko dana pratila osumnjičene, a danas ih je nešto pre 13 sati lišila slobode nakon što su počinili krivično delo.

"Nekoliko dana pratili smo osumnjičene u Novom Sadu, a kada su počinili krivično delo krenuli smo u akciju njihovog hapšenja, koju smo i realizovali na bezbednom mestu, na semaforu iz Temerskog mosta, odnosno na mestu na kom nisu bili ugroženi ostali učesnici u saobraćaju", rekao je Radaković.

On je naglasio da je u automobilu "pronađen sav novac koji je stečen na nezakonit način, odnosno izvršenjem krivičnog dela".

Kako prenose lokalni mediji, sva troica uhapšenih su iz Kaća i starosti su od 30 do 35 godina, a bili su crnom "audiju A6" novosadskih registarskih tablica. Potera za njima krenula je u centru Novog Sada, ispred bioskopa Arena na Bulevaru Mihajla Pupina, a okončana je na semaforu kod Temerinskog mosta na saobraćajnici koja izlazi na auto-put Subotica – Beograd.

Izvor:Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter