Izvor:
31.08.2016 u 19:22
0

UŽAS U BEČU: HRVAT izbo nožem BOSANCA zbog SRPKINJE!

Zbog ljubomore 51. godišnji Hrvat napao je u Beču Bosanca (40), novog momka njegove bivše žene koja je Srpkinja (35).

On je isprebijao Srpkinju, a Bosanca ubo u ruku kuhinjskim nožem. U nedelju uveče, kako je objasnio portparol bečke policije Paul Ajdenberger, Hrvat je došao do stana svoje bivše, lupao na vrata sve dok žena nije otvorila.

Odmah je na nju nasrnuo nožem, ali je Srpkinja uspela da pobegne, pa je napao njenog momka Bosanca koji je bio iza vrata i ubo ga u rane. Pobeseneli Hrvat ponovo je potom nasrnuo na svoju bivšu, vukao je za kosu, udarao je i povredio u predelu lica.

Zajedno sa njom napustio je stan, dok je Bosanac pobegao, sakrio se na drugom spratu zgrade i pozvao policiju. Čuvari reda su 51.godišnjeg napača uhapsili ispred zgrade i pronašli nož kojim je izvršio napad, a koji je pokušao da sakrije bacivši ga u kanal.

Izvor:Tanjug
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter