Izvor:
31.08.2016 u 14:55
0

JEZIVO: Otkriveno šta je pisalo u OPROŠTAJNOM PISMU žene koja je ubila majku, psa pa sebe!

Beograđanka Vesna M. (56) ubila je juče majku Mirjanu M. (77) u njihovom stanu u beogradskom naselju Mirijevo, a potom izvršila samoubistvo.

Do ubistva i samoubistva došlo je u 14.08 sati u Ulici Matice srpske u Mirijevu. U pitanju je velika porodična tragedija gde je ćerka najverovatnije usmrtila majku pa sebe – rekla je juče za Nada Macura.

Nakon što je ubila majku sa nekoliko hitaca iz pištolja, Vesna je upucala i njihovog psa. Potom je mirno pozvala policiju i nakon toga pucala sebi u glavu.

Kako je utvrđeno, Vesna je majci i sebi presudila iz pištolja za koji je imala dozvolu, a iza sebe je ostavila oproštajno pismo u kom je navela da joj je majka teško bolesna i da je "jedini način da se spasu da im obema skrati muke".

Vesna je oko sat vremena pre nego što se ovo dogodilo ostavila kod mene torbu i ključeve i najavila da će im u posetu doći Mirina sestra iz Omoljice. Sa torbom je ostavila i to oproštajno pismo – kaže komšinica Gordana D.Po saznanju o tragediji, u zgradu je juče zaista i stigla Mirjanina sestra Marija.

Mira je imala srčanih problema i već je bila počela da se gubi. Uvek sam pitala Vesnu kako joj je majka i ništa nisam posumnjala, a Mira je za sebe uvek govorila da je dobro – priča komšinica.

Prema svedočenju komšija, ubijena starica je imala srčanih problema.

– Živele su u malom stanu, njih dve same su se tu doselile 2008. godine. Vesna nije volela da je mnogo pitaju o majci. Videli smo da je poslednjih pet meseci majka bila nepokretna, pa joj se Vesna posvetila – kaže komšija Slavko.

Komšija M. P. takođe svedoči da je Mirjana bila bolesna poslednjih godinu-dve.

Majka joj je bila bolesna, mislim da je bila i psihički bolesnik i da jadna Vesna nije više mogla da živi takvim životom – zaključuje naš sagovornik.

Kako "Blic" saznaje, noć pre ubistva lekarske ekipe Hitne pomoći imale su intervenciju na toj adresi, gde su ukazale pomoć Vesninoj majci.

Komšije inače za Vesnu imaju samo reči hvale.

Ubila i psa da ne ostane sam

Komšije su Vesnu poslednji put videle juče ujutru kada je šetala kuče.

Tek ošišanog malog, belog maltezera. Ljubazno se javila, kao što inače radi, i otišla. I prethodnu veče smo je videli u parku kad ga je šetala. Bila je vezana za tog psa, verovatno ga je ubila da ne bi ostao sam – kaže M. P.

Izvor:Blic
Foto:Twitter/tamaramilosev1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter