Izvor: HappyBSC
04.12.2020 u 14:26
0

SRPSKA SOLIDARNOST NA DELU: „SLATKI KARAVAN“ krenuo u akciju

Kao i svake godine ni ove nije izostala solidarnost i empatija za najmlađe. 

I ove godine humanitarna organizacija Srpska solidarnost pokreće akciju „Slatki karavan“ u toku koje će prikupljati slatkiše, grickalice i igračke za Božićne i Novogodišnje paketiće za našu decu sa Kosova i Metohije. 

Prošle godine podelili su 2.500 paketića našoj deci, a „Slatki karavan“ obišao je sever Kosmeta, centralnog Kosova, Kosovskog pomoravlja, enklava u Metohiji i enklavu na Šar planini! 

SVE O SPORTU

SVE JE SPREMNO ZA MEĐUNARODNI SPEKTAKL: Kup nacija u Novom Sadu!

SAOPŠTENJE UEFE: Srbija bez predstavnika u Ligi Evrope sledeće sezone

STIŽE NAPADAČ U REDOVE CRNO-BELIH: Partizan dovodi pojačanje iz Superlige?

ODLOŽEN MEČ RUKOMETAŠICA NA EP: Korona u našim redovima!

To je samo jedan mali gest, način da im pokažu da nisu sami, da im pružaju podršku, i da im ulepšaju Božićne i Novogodišnje praznike jer oni naši mali heroja  to zaista zaslužuju.


Donacija slatikiša

Ukoliko želite da se i Vi priključite akciji možete im se priključiti doniranjem slatkiša koji će se prikupljati u navedenim mestima: Novi Sad, Beočin, Futog, Sremska Kamenica, Petrovaradin, Vršac, Plandište, Temerin, Valjevo, Ub, Umka, Bor, Beograd, Priboj, Subotica, kao i u Republici Srpskoj u Bijeljini i Banja Luci!


Novac možete uplatiti na žiro-račun 340-11013053-38 sa naznakom „Za slatki karavan“ ili uplatom putem PayPal-a na srpskasolidarnost@gmail.com.

Novčane donacije mogu biti i devizni račun:  SWIFT CODE: GIBARS22; IBAN: RS35340000001101305338; NAME: Srpska solidarnost; ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12 

Moguće je i doniranje putem ugovora o donaciji za sve društveno odgovorne kompanije. 


Uspešne akcije

„Slatki karavan prethodnih godina vodio je vrlo uspešne akcije:

  • 2015. godine 200 paketića
  • 2016. godine 450 paketića
  • 2017. godine 950 paketića
  • 2018. godine 2.100 paketića
  • 2019. godine 2.500 paketića

Verujemo da smo istog mišljenja i da uz malo dobre volje možemo uradi nešto dobro, plemenito i humano. Naše malo je nekome mnogo! Požurite, akcija traje do 20. decembra!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter