Izvor: Alo.rs
01.10.2020 u 12:30
2

PALA ODLUKA: Zabrane ostaju na snazi na ovim prelazima

Mađarska i Grčka su odlučile da i dalje ne otvaraju granice.

Granice Grčke ostaju zatvorene do 12. oktobra, a Mađarske do kraja meseca.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK NA GRADILIŠTU: Ovo će biti impresivna kovid bolnica (VIDEO)

VUČIĆ O VAKCINI PROTIV KOVIDA 19: Ovoliko će nas KOŠTATI doze

LONČAR OŠTRO ODGOVORIO: Nije umrlo tri puta više ljudi od korone, STOJIM IZA OVIH BROJKI!

Kabinet mađarskog premijera Viktora Orbana je saopštio da je ta odluka doneta da bi se sprečilo dalje širenje virusa korona.

Mađarska je zabranila ulazak stranaca 1. septembra i donela odluku da svi Mađari koji se vraćaju iz inostranstva moraju da idu u karantin, preneo je Tanjug.

Podsetimo, u sredu je objavljeno da zemlje članice EU nisu menjale listu trećih zemlja za koje ne važe restrikcije za ulazak u EU, tako da će ograničenja za putovanja građana Srbije nastaviti da važe i u prvoj polovini oktobra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PALA ODLUKA: Zabrane ostaju na snazi na ovim prelazima”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter