Izvor: Tanjug
24.09.2020 u 17:08
0

LEP GEST: SRBI sa KiM se ZAHVALILI Donaldu Trampu! (VIDEO)

Srbi na severu Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu, na putu koji povezuje Beograd i Prištinu, i na brani jezera Gazivode, postavili velike transparente kojima su predsedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške, zbog njegove borbe za mir i napredak u regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine.

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena …

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

Na mostu je osvanuo transparent sa porukom na engleskom „Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir“, prenosi portal Kosovo online.

Kako se navodi, transparent je postavljen i na brani jezera Gazivode i na njemu piše „Jezero Tramp“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter