Izvor: mediji
11.07.2020 u 10:06
0

LEKAR IZ KOVID AMBULANTE Na testiranja dolaze odmah posle protesta!

Kovid ambulanta u Ulici Čarlija Čaplina radi 24 sata, a direktor DZ Palilula Aleksandar Stojanović rekao je da se situacija popravlja. Kako kaže, u ambulantu koja radi non-stop javljaju se mnogi, a među njima i demonstranti.

– Prvi put posle otvaranja kovid ambulenate koja radi 24 sata, na Paliluli je bilo smanjenje broja testiranih, za 20 do 30 posto manje, to je 52. Čim se ljudi manje testira, to znači da ulazimo u mirniju fazu – rekao je dr Stojanović.

Kako kaže, njegov dom zdravlja ima dovoljno testova, čeka se dva do tri dana na rezultate, a što se tiče doma zdravlja na Paliluli, tamo se rezultati dobiju u roku od 48 sati.

– Ova nedelja je bila burna u testiranju, dnevno samo Beograd testira hiljadu i nešto ljudi. Po mojoj intuiciji, prekjuče sam primetio da su nam u kovid ambulantu dolazili mlađi ljudi, po izgledu sam primetio da su došli sa protesta. Možda grešim, ali mislim da ne. Nisam ovo rekao da kažem nešto loše, ali preko noći demonstriraju protiv države, ugrožavaju sistem zdravstva Srbije, a sutra traže istu tu pomoć od države. A dobiće pomoć, mi nikog nećemo vratiti. A zar to nije dvolično? Da li oni vode računa o državi i zdravstvenom sistemu? Zar ne misle da okupljanjem ugrožavaju ne samo svoje zdravlje već zdravlje svih građana Srbije i zdravstevni sistem zemlje? – pitao je ovaj lekar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter