Izvor: tanjug
25.05.2020 u 22:21
0

KO TEBE KAMENOM, TI NJEGA HLEBOM: U Beograd doputovalo 116 studenata iz Crne Gore!

Besplatnim letom crnogorske nacionalne aviokompanije „Montenegro Airlines“, danas je 116 studenata iz Crne Gore otputovalo u Beograd.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova i rukovodilac Operativnog štaba za sprovodenje aktivnosti u vezi sa povratkom crnogorskih državljana, Dragan Pejanovihc, naveo je da je za odlazak u Srbiju prijavljeno oko 300 studenata, i za sutra najavio još jedan let „Montenegro airlinesa“, kojim će još 116 studenata otputovati za Beograd.

On je saopštio da je Operativni štab u saradnji sa Ministarstvom prosvete organizovao besplatan transfer studenata iz Crne Gore do Beograda, u skladu sa njihovim obavezama na univerzitetskim jedinicama u Srbiji.

OVO MORATE PROČITATI

VUČIĆ: Od pandemijskog neuspeha do vere u uspeh!

DR GRUJIČIĆ U „ĆIRILICI“ – KOLEKTIVNI IMUNITET JE U SRBIJI DOBRO USPOSTAVLJEN!

NOLE SREĆAN ŠTO ĆE IGRATI PRED DOMAĆOM PUBLIKOM A evo koga dovodi na turnir!

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Ispovesti dece: Tata nas je učio kako da isečemo bebi glavu (VIDEO)

Pejanović je podsetio da je današnji let cetvrti besplatni let Montenegro airlinesa za Beograd od formiranja Operativnog štaba, kojim su se prevozili građani Crne Gore, ali i stranci, što potvrđuje, kaže, posvećenost Vlade Crne Gore povratku crnogorskih državljana iz inostranstva.

„Prioritet su svakako i crnogorski studenti koji su nosioci buduceg demokratskog i ekonomskog razvoja i prosperiteta Crne Gore“, istakao je on.

Pejanović je studentima poželio srećan put i uspešan nastavak školovanja, uz želju da ostanu dostojni reprezenti onog najboljeg što Crna Gora ima i čime se ponosno može pohvaliti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter