Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 12:52
0

KRAJ! Zatvara se privremena bolnica na Novosadskom sajmu!

Privremena bolnica na Novosadskom sajmu se zatvara, a do petka iz kovid sistema izlazi i KBC Zvezdara, odlučeno je danas na sastanku ministra zdravlja Zlatibora Lončara sa direktorima kovid bolnica.

Iz kovid sistema već su izašli Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica i i nova zgrada KC Niš koji su dezinfikovani, zaposleni testirani i počeli su danas da primaju prve pacijente. Ortopedija Banjica od danas radi operacije onkoloških pacijenata i hitna stanja – prelome, a od sledeće nedelje počeće da operišu pacijente sa liste čekanja.

OVO MORATE PROČITATI

SINIŠA MALI NA HAPPY TV: Počela je isplata 100 evra, naše mere su pogodile cilj!

MINISTAR ZDRAVLJA UPOZORAVA: Ništa još NIJE GOTOVO!

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Nikada viđene ispovesti DECE koja su bila ŽRTVE SATANISTIČKE I PEDOFILSKE ELITE (VIDEO)

DAJ DOKAZE! Državna sekretarka MUP: Neka Igor Jurić kaže šta zna o političaru pedofilu

POKUŠAJ ATENTATA NA VLADIKU JOANIKIJA! On je velika opasnost za neprijatelje Crkve!

– Opšta bolnica u Pančevu od četvrtka kreće da radi u punom kapacitetu. Do petka će biti ispražnjena i Gradska bolnica, nakon toga sledi dezinfekcija, testiranje zaposlenih i vraćanje u normalan režim rada – rekao je Lončar novinarima nakon sastanka.

Doneta je i odluka da se zatvori privremena bolnica na Novosadskom sajmu i u naredna dva dana pacijenti koji su negativni na virus korona biće otpušteni kući, ostali raspoređeni u druge ustanove. Privremena bolnica na Sajmu u Beogradu nastavlja sa radom. Trenutno imaju 89 pacijenata, od toga 45 zaraženih je stiglo iz Smedereva.

– Privremena bolnica na Sajmu u Beogradu još ne može da se zatvori, nastaviće da radi. Napravićemo novu organizaciju, pošto će neki zdravstveni radnici koji su radili na Sajmu morati da se vrate u svoje matične kuće – domove zdravlja, institute – naveo je ministar.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! „MERJEM“: Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Novi „džepovi“ u kojima je registrovano više obolelih od virusa korona su Vranje, Leskovac, Zaječar i Smederevo. Epidemiolozi Medicinskog fakulteta uradili su još jedan proračun po kome se očekuje da krajem juna bude registrovan poslednji slučaj virusa korona.

Prof. Tatjana Pekmezović sa Medicinskog fakulteta kaže da je prethodnih dana bilo više zaraženih, ali da to ne menja sliku i da se poslednji registrovan zaražen slučaj očekuje 25-25. juna.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter