Izvor:
28.06.2016 u 15:20
0

OSVEŽENJE U CELOJ SRBIJI: Evo kada nas opet očekuje lepše vreme! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, sa najvišaom dnevnom temperaturom do 27 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeoprološki zavod, danas sredinom dana na severu i zapadu, posle podne i uveče i u ostalim krajevima postepeno razvedravnje.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 16 do 20, najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom do 30 stepeni. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, sutra će duvati vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od 14 do 20, a najviša od 27 do 30 stepeni. U Beogradu će sutra biti suncano i toplo, duvaće slab severni i severozapadni vetar, a najniža temperatura će biti 16, najviša 28 stepeni.

U Srbiji će, prema izgeldima vrema za sedam dana – do 6. jula, biti pretežno suncano i toplo, sa najvišom temperaturom od 31 do 30 stepeni. Od petka moguća retka pojava poslepodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Izvor:Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter