Izvor:
13.12.2019 u 20:05
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU: Povremeno sa slabom kišom, na planinama sa susnežicom i slabim snegom! (VIDEO)

U Srbiji u subotu umereno do potpuno oblačno i malo svežije, povremeno sa slabom kišom, na planinama sa susnežicom i slabim snegom. Krajem dana očekuje se razvedravanje. Jugoistočni vetar u toku jutra biće u skretanju na severozapadni i biće povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 6 do 11°C.
U Beogradu u subotu umereno do potpuno oblačno i malo svežije, povremeno sa slabom kišom. Krajem dana očekuje se razvedravanje. Jugoistočni vetar u toku jutra biće u skretanju na severozapadni i biće povremeno jak, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 8°C.
U Srbiji u nedelju ujutro hladno i maglovito, ponegde i sa slabim mrazom, tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. U prvoj polovini sledeće sedmice jutra će biti vedra, ponegde i maglovita, a tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, a maksimalna temperatura u većini predela biće od 11 do 17°C.

Očekivana biometeorološka situacija može usloviti tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa srčanim, psihičkim i disajnim problemima. Reumatski bolovi, nervoza i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Happytv.rs
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter