Izvor:
05.12.2019 u 13:38
0

MIĆA JOVANOVIĆ SE PREDOMISLIO Odustao od prodaje „Megatrenda“

Vlasnik Univeziteta Megatrend Mića Jovanović kaže da je odustao od prodaje Univerziteta Dejanu Ðorđeviću, jer nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora.

– Tokom dana ću pokušati da se vratim u svoj kabinet. Razgovaraću sa advokatima da se raskine ugovor. Priznajem da sam ispao naivan. Univezitet je pretrpeo veliku moralnu štetu. U naredom periodu ću pokušati finansijski da ga stabilizujem – rekao je Jovanović i dodao da prodaja nije bila fiktivna, već stvarna.

PRODAT MEGATREND: Mića Jovanović prodao univerzitet nemačkom konzorcijumu fondova!

Jovanović naglašava da Ðorđević nije ispunio nijednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut.

– Ništa od para nismo videli, ni ja ni zaposleni. Kadar je počeo da se rasipa – rekao je Jovanović.

Prema Jovanovićevim rečima, on će danas da se vidi sa Dejanom Ðorđevićem.

MEGATREND U VLASNIŠTVU NEMACA Mića Jovanović uzeo 56 miliona evra i seli se u Kan!

– Gospodin Ðorđević se u katastru nije uknjižio kao vlasnik zgrade, kao ni u Privrednom sudu kao vlasnik Univerziteta. Danas ću se videti sa njim. Ako gospodin Ðorđević ne bude želeo da sporazumno raskine ugovor, to ćemo mi uraditi jednostrano – rekao je Mića Jovanović.

Kako se navodi, Univerzitetu Megatrend javili su se ljudi koji su izdavali stambeni i poslovni prostor Dejanu Ðorđeviću, kupcu Megatrenda.

Prema njihovim rečima, Ðorđević im je ostao dužan, od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter