Izvor:
30.11.2019 u 15:00
0

NAPADNUT NARODNI POSLANIK I NJEGOVO TROJE DECE: Situacija je postala nepodnošljiva!

Đukanović je jutros objavio da je napadnut dok se sa suprugom i decom vraćao sa pijace.

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović doživeo je jako neprijatnu situaciju dok je jutros išao na pijacu sa svojom decom.

Đukanović je sa svoje troje maloletne dece od pet, četiri i dve godine prolazio Banjičkim platoom, da bi ničim izazvano bio napadnut.

Narodnog poslanika su brutalno vređali iako je sa njim u društvu bila supruga i njihovo troje dece.

– Ovo je nečuveno. Situacija je postala nepodnošljiva. Jasan pokazatelj da nemaju skrupula. Bio sam šokiran – rekao je narodni poslanik koji je i dalje bio vidno potresen.

Đukanović nam je ispričao šta se tačno jutros dogodilo:

Išli smo Banjičkim platoom kad je ispred nas iskočio čovek, napao nas je i insistirao da mi da letak. Ponavljao mi je: "Zašto ne uzmete?". Rekao sam: "Hvala" i na kraju sam morao da uzmem. Dobacivali su i i vređali me. Bio sam šokiran toliko da sam u jednom momentu morao i sam da odreagujem. Dobacivali su tako strašne bljuvotine, a meni su sve to slušala deca! – rekao je Đukanović i ispričao da mu je najteže palo kad ga je sin pitao: "Tata, zašto me psuju?".

Đukanović zamolio ljude da ostanu mirni i ne nasedaju na provokacije.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/vladimirdjukanovic_rsfc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter