Izvor:
29.11.2019 u 18:34
0

DEČAK (16) KOJI JE NA FIZIČKOM POVREDIO GLAVU JOŠ UVEK SE OPORAVLJA: Nalazi se u šok sobi!

Dečak je dobro. Uskoro bi trebalo da izađe iz šok sobe. Svima nam je neizmerno drago zbog toga, jedva smo čekali da čujemo tu vest – rekao je danas u poslepodnevnim časovima direktor Vazduhoplovne akademije Goran Cvijović.

Podsetimo, šesnaestogodišnji učenik S. T. teško se povredio u sredu uveče, na času fizičkog vaspitanja kada je pokušao da se uhvati za košarkaški obruč. On je tokom skoka proklizao i pao, pri čemu je zadobio ozbiljnu povredu glave.

Direktor Cvijović je rekao kako je Hitna pomoć došla i dečaka prevezla u Urgentni centar gde je operisan. Nakon hirurškog zahvata, njegovo stanje je praćeno 24 sata.

To se dogodilo tokom sedmog časa u popodnevnoj smeni. Razredni starešina je pozvao Hitnu pomoć koja je povređenog dečaka prevezla u Urgentni centar. Sve se desilo pred kraj nastave, tako da je nismo obustavljali, ali njegovi drugovi iz odeljenja su se mnogo uplašili i zabrinuli za njega – objasnio je Cvijović.

Direktor je kazao kako su sve vreme u kontaktu sa majkom povređenog učenika, koja je i javila da je on sada u svesnom stanju.

Iz Urgentnog centra su, međutim, nešto obazriviji i kažu kako je dečakovo stanje i dalje nepromenjeno.

On je u jedinici intenzivne nege u teškom stanju – rekli su iz Urgentnog centra.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter