Izvor:
29.11.2019 u 06:33
0

AMSS UPOZORAVA: Budite oprezni na putu zbog MAGLE i povremene kiše!

Auto-moto savez Srbije upozorava danas vozače u Srbiji da budu oprezni zbog magle i povremene, slabe kiše, a na području Kopaonika i zbog snega, koji je padao tokom noći.

AMS S navodi da poslednji dani novembra donose prave jesenje uslove vožnje, a u više planinske predele i zimske.

U jutarnjim i večernjim satima viđivost dodatno otežava magla, sumaglica ili niska oblačnost.

Povremeno slaba kiša, pored mokrih kolovoza i dužeg zaustavnog puta, popunjava sva oštećenja i udubljenja na kolovozu, ali utiče i na pojavu odrona što dodatno može otežavati vožnju.

Vozačima se savetuje puna odgovornost za volanom, vožnja bez nervoze i sa više strpljenja, jer se po ovakavom vremenu broj saobraćajnih nezgoda povećava, ali su i kvarovi na vozilu češći, što direktno stvara zastoje i produžava vreme putovanja.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji, informacije su Uprave granične policije.

Kamioni na Batrovcima na izlazu iz zemlje čekaju deset sati, na Horgošu šest sati, na Kelebiji pet, a na prelazu Mali Zvornik tri sata.

Tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter