Izvor:
19.11.2019 u 07:59
0

SRPSKI STUDENTI STIGLI KUĆI IZ PAKLA: Vratićemo se u Hong Kong!

Deo srpskih studenata, njih četvoro, vratilo se večeras u Srbiju, a na aerodromu su ih sa strpnjom čekali roditelji.

Anđela Bašić (20), koja je bila u grupom studenata iz Srbije evakuisanih posle nasilja na protestima u Hong Kongu, vratila se večeras u Beograd.

– Situacija se popravlja. Fakultet počinje da se sređuje. Očekujemo da se za sledeći semestar stvore uslovi da se vratimo – kaže Anđela.

Deo srpskih studenata, njih četvoro, vratilo se večeras u Srbiju, a na aerodromu su ih sa strpnjom čekali roditelji. Oni su nešto posle 22 časa konačno zagrlili najmilije posle drame kroz koju su prošli.

Policija je ranije danas koristila suzavac i gumene metke kako bi zadržala stotine antivladinih demonstranata koji su pokušali da izađu iz kompleksa Politehničkog univerziteta. Svi srpski su studenti izvedeni iz kampusa pod policijskom pratnjom.

U nasilju je povređeno 38 ljudi.

Izvor: Večernje novosti
Foto: Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter