UHAĆENI OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ PLJAČKE: Cela Srbija je brujala o OVOME! (FOTO)

Iz lokala “pin-bet” u Kruševcu ukradeno oko 7.000 dinara, a pazar je 10. novembra u noći pljačke iznosio više od 100.000

Dve od četiri osobe koje su učestvovale u pokušaju pljačke kladionice “Pin-bet” u Parunovcu kod Kruševca prošle nedelje uhapšene su prema nezvaničnim informacijama, a policija se nije oglasila ovim povodom.
Ceo događaj odigrao se između pola minuta i minut, kako se i vidi na snimcima sa sigurnosnih kamera. Prva kamera postavljena sa spoljne strane kladionice usnimila je četvoricu momaka koji se približavaju lokalu. Trojica su bila naoružana, sa kapuljačama preko glave i vezanim maramama preko lica, dok je četvrti naoružan, ali bez maske, ostao na ulici da čuva stražu. Na istom snimku vidi se i da se “stražar” na ulici osvrće i šeta, a kada su iz lokala izleteli saučesnici, ispred njih na par metara počinje da beži.

Druga kamera snimila je ulazak trojice razbojnika, među kojima je jedan ostao na ulazu da tu čuva stražu, dok se dvojica upućuju ka pultu. Dva mlađa gosta u lokalu ne veruju u ono što se dešava i stiče se utisak da nisu ni svesni da je u toku pokušaj pljačke. Tek kada se pripucalo, oni pokušavaju da se rukama zaštite, a na istom snimku vidi se i bekstvo trojice mladića kroz lokal i radnik kladionice kako trči za njima, zatvara vrata i naslanja se na njih. Sučeljavanje golorukog radnika Veselina Ivkovića i dvojice naoružanih razbojnika, od kojih jedan ima pušku, a drugi pištolj vidi se na trećem snimku:radnik pokušava da ih skloni, a vidi se kako pokušavaju da dođu do kase.
 
Izvor: novosti.rs
Foto: video-nadzor
Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro