Izvor:
11.11.2019 u 11:41
0

OVO KRIJU OD NAS! PANIKA U BEOGRADSKOJ CRKVI: Vernici nalaze crne sveće, prate ko ih donosi!

– Ne smete nikom reći da sam vas ja pozvala – govorila je uplašeno i uplakano čitateljka, koja se javila redakciji Happy portala. – Već danima, u nekoliko crkvi, u Beogradu, gde odlazim da prisustvujem liturgiji, vidim da neko pali crne sveće! To nije bezazleno! To je veliki greh!

Ništa manje uplašeno, u jednom dahu je ispričala:

– Viđamo ženu obučenu u belo, brzo uđe, zapali i izađe. Te sveće brzo gore i dok ih ugase i iznesu sa svetog mesta, već su pola potrošene. Kao da se ruga Bogu i svecima. Posle sam čula od drugih vernika, da se to dešava i u drugim crkvama, ne samo u ovoj, u koju idem najčešće. Mora neko da reaguje.

Prema njenim rečima, neko obilazi beogradske crkve i poštujući neki nehrišćanski ritual prinosi crne sveće, tipične za crnomagijaše, na šta sveštenici reaguju. Te sveće odmah uklanjaju, a nalaze ih u delu, gde se pale za zdravlje i spasenje, ali i u delu za pokojne.

– Tu nisu čista posla – kaže čitateljka.- Molim vas, apelujte da se u svetinjama ne dešava svetogrđe, imamo voštane, osveštane sveće, jasno je da je ovde nešto protiv prirode.

Prema nekim navodima, u magiji se koriste sveće različitih boja. Na pojedinim sajtovima stoji da se crne sveće koriste za satanističke rituale, ali i za magijaške rituale vezivanja osoba, menjaju navike, šalju negativne vibracije.

Happpytv.tv
Foto: Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter