1°C

Beograd

OVO KRIJU OD NAS! PANIKA U BEOGRADSKOJ CRKVI: Vernici nalaze crne sveće, prate ko ih donosi!

- Ne smete nikom reći da sam vas ja pozvala - govorila je uplašeno i uplakano čitateljka, koja se javila redakciji Happy portala. - Već danima, u nekoliko crkvi, u Beogradu, gde odlazim da prisustvujem liturgiji, vidim da neko pali crne sveće! To nije bezazleno! To je veliki greh!

Ništa manje uplašeno, u jednom dahu je ispričala:

- Viđamo ženu obučenu u belo, brzo uđe, zapali i izađe. Te sveće brzo gore i dok ih ugase i iznesu sa svetog mesta, već su pola potrošene. Kao da se ruga Bogu i svecima. Posle sam čula od drugih vernika, da se to dešava i u drugim crkvama, ne samo u ovoj, u koju idem najčešće. Mora neko da reaguje.

Prema njenim rečima, neko obilazi beogradske crkve i poštujući neki nehrišćanski ritual prinosi crne sveće, tipične za crnomagijaše, na šta sveštenici reaguju. Te sveće odmah uklanjaju, a nalaze ih u delu, gde se pale za zdravlje i spasenje, ali i u delu za pokojne.

- Tu nisu čista posla - kaže čitateljka.- Molim vas, apelujte da se u svetinjama ne dešava svetogrđe, imamo voštane, osveštane sveće, jasno je da je ovde nešto protiv prirode.

Prema nekim navodima, u magiji se koriste sveće različitih boja. Na pojedinim sajtovima stoji da se crne sveće koriste za satanističke rituale, ali i za magijaške rituale vezivanja osoba, menjaju navike, šalju negativne vibracije.

Happpytv.tv
Foto: Profimedia

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar