Izvor:
18.09.2019 u 19:21
0

TREĆI PUT ZA MESEC DANA: Nepoznato lice ili više njih u Prokuplju otrovalo sedam pasa lutalica!

Nepoznato lice ili više njih danas je u Prokuplju otrovalo sedam pasa lutalica.

Ovo je treći put ovog meseca da neko organizovano ubija pse lutalice u samom centru tog grada.

Pse su u sredu ujutru pronašli radnici Javnog komunalnog preduzeća "Hameum" u šetališnoj zoni, po parkovima i trotoarima u gradu. O trovanju pasa obaveštena je i prokupačka policija.

Otrovani psi bili su čipovani, sterilisani, očišćeni od parazita i vakcinisani protiv besnila, kažu u Veterinarskoj stanici u Prokuplju.

Mnogi od njih godinama žive na prokupačkim ulicama, stanari zgrada u centru grada su ih hranili i brinuli o njima a mnogi su imali i imena.

Trovanje pasa i to da neko sistematski pokušava njihovo istrebljenje na ovako gnusan način jako je uznemirilo gradjane Prokuplja.

Na teritoriji grada Prokuplja živi više od hiljadu pasa lutalica.

Izvor: B92
Foto: prokupljenadlanu.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter