Izvor:
20.08.2019 u 19:44
0

JOVANOVIĆ: Ponosna sam, posebno na decu iz Srbije!

Predsednica Sportskih igara mladih (SIM) za Srbiju izjavila je večeras da je ponosna na decu regiona koja se druže i takmiče na regionalnom finalu u Splitu, a posebno na decu iz naše zemlje.

– Utisci su zaista fenomenalni, poznato je da u Igrama pobede na terenu nisu prioritet, ali ja sam ponosna na našu decu, sve SIM-ovce, kako iz Srbije, tako iz regiona. Pokazali su i sportski duh, borili se u duhu fer-pleja. Mnogi su pobedili, neki su izgubili, ali su dostojanstveno prihvatili poraz i naša misija je i sa te strane uspela. Ponosna sam na decu, posebno na decu iz Srbije i zadovoljna sam rezultatima – rekla je Jovanović..

Ona je dodala da posle šest meseci sezone nema umora i da svi iz tima jedva čekaju narednu sezonu.

– Dečiji osmesi pokreću da radite i jače i više i bolje. I kada vidite koliko ovde u Splitu deca uživaju prosto vam je srce puno i već živite za novu sezonu – kazala je Jovanovićeva.

A sledeća sezona trebalo bi da budu proširena za bar još jednu zemlju, Severnu Makedoniju ili Mađarsku.

– Nadamo se da će tako i biti, postoji naš tim za međunarodnu saradnju i politiku koji radi na tome i sigurni smo da će porodica biti bogatija već naredne godine – poručila je Jovanovićeva.

Sportske igre mladih svečano se zatvaraju sutra uveče spektakularnom ceremonijom na splitskoj Rivi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Youtube (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter