Izvor:
19.06.2019 u 20:39
0

INTERNETOM KRUŽE NAVODNA REŠENJA SUTRAŠNJEG TESTA: Rešenja su lažna!

Internetom kruže navodna rešenja sutrašnjeg testa iz matematike, a kako potvrđeno iz pouzdanih izvora da su rešenja pisana rukom lažna, i da nemaju veze sa testom iz matematike koji mali maturanti polazu sutra ujutru.

Inače, test iz matematike je procurio noć pre utorka, kada je trebalo da ga maturanti polažu, zbog čega je danas uhapšen radnik štamparije, koji je i priznao da je testove ukrao i delio dalje.

Zbog toga su nadležni odlučili da test iz matematike odlože za četvrtak (sutra) i da daju zadatke iz rezervnog testa iz matematike.

Inače, sličan scenario je bio i u utorak, kada je procurio pravi test iz matematike. Nakon toga, sa gomile lažnih profila na društvenim mrežama delila su se navodna rešenja kombinovanog testa, kao i srpskog jezika koji su osmaci već polagali. Svi ti testovi i sva ta rešenja bila su lažna, a profili ekspresno ugašeni.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter