Izvor: Novosti
24.06.2021 u 15:48
0

RHMZ UPOZORAVA! U narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije

U narednih sat vremena na jugozapadu i zapadu Srbije lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, dok se na severu zemlje očekuje slaba kiša, najavio je Republiči hidrometeorološki zavoda Srbije (RHMZ).

VAŽNO

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

METEOROLOG TODOROVIĆ UPOZORIO NAROD: Tek nas čeka najgore…

NAJAVLJENA VAŽNA KONFERENCIJA! Zakazana za 29. jun, Vučić saopštio detalje

PALMA U SKUPŠTINI: Poslednjih godina se mnogo više pomaže porodicama, nego što je to bilo ranije!

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

Podsetimo, po ranijim najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ), danas i sutra se u Srbiji očekuju ekstremno visoke temperature, koje će negde dostizati i 40. podeok.

– Danas i sutra, 24. i 25. juna, na području Srbije veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 36 do 39, lokalno i 40 stepeni, a samo će na severozapadu zemlje sutra najviša dnevna temperatura biti od 32 do 35 stepeni. Od subote do ponedeljka biće svežije za 5 do 8 stepeni, a zatim ponovo veoma toplo – navodi se u upozorenju RHMZ koje je objavljeno u 11. 30 časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter