7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

VULIN: Posedovanje Sky telefona da bude krivično delo

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je država ozbiljna u borbi protiv kriminala i da nema zaštićenih, kao i da se zalaže za to da posedovanje ''Sky'' telefona bude krivično delo.

On je podsetio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljivao obračun sa mafijom.

-On je ozbiljan čovek i kada nešto kaže, to se i desi. Pre nešto više od 100 dana rekao je da će se desiti ovakav obračun sa mafijom, imali smo političke napade na njega, smejali su se, ali sada se više niko ne smeje- rekao je Vulin.

VAŽNO

PREDSTAVLJENA PLATFORMA "ČUVAM TE": Borićemo se protiv vršnjačkog nasilja!

SRBIJA U SVETSKOM VRHU! Evo koliko građana je vakcinisano!

GORI SAUDIJSKA ARABIJA! Stote raketa pogodile ciljeve, NAPAD SE NASTAVLJA! (FOTO+VIDEO)

ZASTAVE POBEDE SE VIJORE U NIKŠIĆU! Stotine automobila i kamiona u SVEČANOJ KOLONI! (VIDEO)

DŽABE SU IH ZAKLJUČAVALI! Evo kako je MUP DEKODIRAO 44 TELEFONA pripadnika KRIMINALNOG KLANA VELJE NEVOLJE!

Poručio je da je država ozbiljna, da nema zaštićenih i ''da neće jedna banda zameniti drugu'', već da će svaka sledeća koja pokuša da bude kao banda Belivuk-Miljković biti "uništena, na zakonit način".

-Da nismo imali dokaze ne bismo ni mogli da sprovedemo ovu akciju, ne bi bilo hapšenja ovako velikog broja ljudi. Naravno, kako istraga napreduje, kako smo došli do njihovih telefona i izvršili pretres njihovih stanova, kuća, automobila, samim tim počinju da se nalaze i novi dokazi- rekao je Vulin.

Govoreći o aplikaciji ''Sky'' koju je koristila Belivukova kriminalna grupa, Vulin je rekao da se zalaže za to da svako posedovanje kodiranih telefona bude krivično delo.

PROČITAJTE JOŠ

SLETEO AVION ER SRBIJE! I u ovu zemlju su stigle ruske vakcine!

IZVRŠEN NAPAD NA AMERIČKU VOJNU BAZU! Pentagon ne krije: Organizatori će biti LIKVIDIRANI! (VIDEO)

PANIKA U LIONU: Evakuisano više od 4.500 ljudi!

UNIŠTEN CEO GRAD! Ogromna "pečurka" se uzdiže put neba, NAROD SUMANUTO BEŽI! (VIDEO)

MALO POZNATA PRIČA! Tito je koristio NUDISTE za promociju KOMUNIZMA! (VIDEO 18+)

-Nesporno je da to koriste kriminalci. Zalažem se da to bude krivično delo, kao što smatram da kupovina svakog telefonskog broja, bez obzira da li je pripejd ili postpejd, mora biti uz ličnu kartu- rekao je Vulin.

Naveo je da je posedovanje ''Sky'' telefona u nekim državama već krivično delo i ponovio da bi trebalo da bude i kod nas.

-Možda to neće zaustaviti kriminalce da ga koriste, ali ako ništa drugo, to će dati policiji još jedan razlog da ih privede i skloni sa ulice- dodao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar