16°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

GUŽVA NA PUTEVIMA: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

"Putevi Srbije" saopštili su jutros da se na obilaznici oko Beograda, od tunela "Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj odvija usporeno.

KOVID 19 U SRBIJI

KON O TRENUTNOJ EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI: Nije dobra, postaje povremeno i KATASTROFALNA!

APEL DR LAĐEVIĆA: Kovid bolnice u Beogradu su skoro POPUNJENE, među pacijentima i oni koji su primili PRVU DOZU vakcine!

DR STANKOVIĆ O VRANJU: Situacija je izuzetno teška!

Na auto-putu E-763, Ub - Obrenovac, u oba smera do sutra se od 8.00 do 16 časova radovi odvijaju u pokretu na ispiranju kišne kanalizacije u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na istom auto-putu, u smeru Preljina-Takovo, danas se od 8.00 do 16 časova odvijaju radovi u pokretu na pranju mostovske kanalizacije, pa se za saobraćaj naizmenično zatvaraju vozna i zaustavna saobraćajna traka ili preticajna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug - petlja Novi Sad sever, u smeru Beograd - Novi Sad, do 11. marta od 7.00 do 17 časova odvijaju se radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, pa se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

"Putevi" upozoravaju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i mostovima.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti