19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

IZBEGAVAJTE OVE DEONICE: Radovi na više putnih pravaca

Na autoputu E-763, Surčin - Lajkovac, danas i sutra od 8 do 16 časova izvode se radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, saopštili su Putevi Srbije.

NE PROPUSTITE U PETAK:

DR PELEMIŠ: Brinem se, sve je više zaražene dece! (VIDEO)

DOČEK POSLE HEROJSKE BORBE PROTIV MILANA Baklje, barjaci, dlanovi, za Zvezdine fudbalere (FOTO)

U MOJOJ DUŠI ŽIVE TEŠKE NOĆI: Svedočenje Milana Bastašića koga su ustaše odvele u Jasenovac kao dečaka

Radovi se izvode u pokretu, danas u smeru ka Surčinu a sutra u smeru ka Lajkovcu. Za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Sremska Mitrovica - petlja Ruma, u zoni petlje Sremska Mitrovica, od sutra radovi na održavanju. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu auto-puta (u smeru Beograd-Šid).

Auto-put E-75, na mostu "Gazela", u smeru ka Šidu, od sutra od 23 časa do 28. februara do 02 časa, radovi na skidanju novogodišnje dekoracije. Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci.

PROČITAJTE JOŠ:

SVE O NOVIM MERAMA: Evo ko će raditi do 14, a ko do 20 časova

MORALI SMO DA PIJEMO URIN: Ispovest preživele Tišme iz Jasenovca

Žena (88) primila VAKCINU, srušila i UMRLA!

Torda - Banatsko Karađorđevo, do 1. marta od 7 do 17 č, radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna) od 1. marta do 1. novembra radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, pomoću semafora na 6 deonica, svaka deonica je dužine 600 m, a razmak između deonica je od 3 do 4 km.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti