19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Alo

Komunalna milicija APELUJE: Na korona žurkama je većina maloletnika!

Pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac izjavio da je na jednoj korona žurci u Beogradu 50 odsto njih bilo maloletno.

- Posla ima, radimo jednu nepopularnu stvar i nepopularni posao. Broj onih neposlušnih i bahatih koji rade van propisanog radnog vremena i ne poštuju mere Kriznog štaba vezani su sigurno za ovaj broj povećanja novozaraženih, istakao je on.

PROČITAJTE JOŠ

SEDNICA PREDSEDNIŠTA SNS ZAKAZANA ZA DANAS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama!

Petković: Kurti zloupotrebljava decu u političke svrhe

HAPŠENJE U BEOGRADU:Pretio policajcu pištoljem

KOLAPS U CENTRU BEOGRADA: Ogromna rupa na sred ulice!

Govoreći o vikendu za nama, Šekularac kaže da je Kominalna milicija izvršila više od 400 kontrola, sa 24 tima Komunalne milicije, koji su zatekli prekoračenje radnog vremena, a i veliki broj onih koji ne poštuju ni u toku dana koliko ljudi sme da bude u zatvorenom prostoru.

Šekularac je otkrio i jedan detalj sa korona žurke koji je Komunalnu miliciju zaprepastio. "Jedna nova stvar jeste da smo u jednom lokalu u Savskoj zatekli više od 150 lica, od kojih je više od 50 odsto bilo maloletno. Ovom prilikom apelujem na roditelje kao na odgovorna lica da utiču na njih i barem oni sa svoje pozicije daju doprinos smanjenju širenja virusa", poručio je on.

Njegove tvrdnje imaju uporište i u činjenici da broj zaraženih koronavirusom raste među đacima, posebno onim koji pohađaju srednje škole, o čemu su govorili i članovi Kriznog štaba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti