Izvor: kurir.rs
18.02.2021 u 07:22
0

KRAJ LEDENOG TALASA: Narednih dana temperatura i do 20 stepeni!

Ledenim danima i zimi prema rečima meteorologa došao je kraj!

Sudeći prema najavama, proleće nam kuca na vrata, a posle današnjeg porasta temperature očekuju nas još topliji dani koji će se zadržati sve do kraja meseca.

Meteorolog Nedeljko Todorović  kaže da se lagano opraštamo od hladnih dana i da nas uskoro očekuju i temperature do 20 stepeni. Todorović je najavio i da će ponovni pad temperatura biti krajem februara ili početkom marta.

PROČITAJTE JOŠ

UKRAO 600 KILOGRAMA BAKRA: Uhapšen Boranin zbog krađe vredne sirovine

SVE O IZBORU NOVOG PATRIJARHA: Evo kako funkcioniše žreb i ko će IZVUĆI IME NOVOG POGLAVARA

MUP: Rasvetljen pokusaj ubistva u Resavskoj

PREMIJERKA BRNABIĆ: Srbija daje sve od sebe da pomogne drugima u regionu

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Novi zakon za pravedniju raspodela novca za najugroženije

– Negde krajem sedmice, subota i nedelja, maksimalna temperatura u nekim mestima dostigla bi i 15 stepeni. Bilo bi uglavnom suvo. Danas će biti još malo kiše i kratkotrajan sneg, ali to je vrlo malo tako da se opraštamo od ovih hladnih dana – govori Todorović.

Poznati meteorolog dodaje da sledi dalji porast temperature.

– Najzanimljivije je što bi početkom naredne nedelje usledio dalji porast temperatura tako da bi negde oko 25. februara maksimalne vrednosti bile oko 15 do 20 stepeni. Krajem februara i početkom marta očekuje se opet pad temperature, ali se ne bi ponovio ovako veliki pad kao što smo imali protekih dana – dodao je Todorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter