Izvor: happybsc
01.02.2021 u 11:11
0

„TEORIJU ZAVERE?“ GLEDALA CELA SRBIJA! Pogledajte emisiju o misterijama koja probila sve granice gledanosti! (VIDEO)

Prva emisija „Teorija zavere?“ Happy televizije oborila je sinoć sve rekorde!

U „TEORIJA ZAVERE?“! Covid – virus ili biološki rat? DOKAZI SU NEOBORIVI, OVO JE ISTINA! (GALERIJA)

U prajm tajmu, sinoć od 20.50 časova, više od dva sata ova nova emisija je bila najgledanija u Srbiji. „Teorija zavere?“ prvi je ovakav format u regionu, pokušaće da odgonetne najrasprostranjenije teorije zavere na svetu.

Saša Borojević, domaćin novog serijala na Hepi televizije, u ovoj premijernoj epizodi postavio je pitanje “Covid – virus ili biološki rat?” Odgovor na ovo pitanje dali su njegovi sagovornici prof. dr Branimir Nestorović, prof. dr Alek Račić i novinarka i producentkinja Vesna Jugović.

UDARNE VESTI!

EKSPLOZIJA u Rakovici!

UPOZORENJE RHMZ: Ledena kiša, vodostaji u porastu i NAGLE PROMENE

PREDSEDNIK NEZADOVOLJAN: Rad pojedinih ministara i direktora ugrožava napredak Srbije

VANREDNI ZASTOJI I PREKIDI U SAOBRAĆAJU: Kiša, sneg i poledica OTEŽAVAJU kretanje vozila

U emisiju će se skajpom iz Pariza uključiti novinar i pisac Slobodan Despot, a ekskluzivna izjava poznatog antiglobaliste i borca za istinu Džulijana Asanža, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ekskluzivnu izjavu dao je i naučnik iz Moskve prof. dr Sergej Boljević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar