Izvor: kurir
16.01.2021 u 16:03
0

UNS: Prijavljivanje novinara za vakcinaciju protiv korona virusa do ponedeljka u podne

Vakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv novog korona virusa počeće u utorak, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), na čiju inicijativu su novinari uključeni u prioritetne grupe za imunizaciju.

Redakcije treba svoje zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija da prijave na elektronsku adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENO! Ovo su žrtve MASAKRA kod Sjenice

VELIKO POŠTOVANJE: Naslednik Merkelove prijatelj predsedniku Srbije (FOTO)

SINIŠA BRANKOVIĆ PRIZNAO ZLOČIN: Jezivi detalji sa susđenja za ubistvo Vinke Stojanović

UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga.

-Važnost medija za opšti interes društva je razlog zašto je Vlada Srbije, na inicijativu UNS-a, uvrstila medijske radnike među prioritetne grupe za vakcinaciju. UNS zato poziva kolege da solidarnošću u sopstvenim redovima ponovo pokažu brigu za javni interes i značaj svoje uloge za celo društvo -saopštio je UNS.

SVE O KORONI

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Najviše novozaraženih u Beogradu, ostali manje od 70

KORONA PRESEK: Testirano 9.099 osoba, zaraženo 1.393!

U SRBIJU STIŽU KORONA VAKCINE: Evo kada će građani moći da prime ovo cepivo

PREDSEDNIK SRBIJE DOČEKUJE VELIKU POŠILJKU KINESKE VAKCINE

AKO ŽELITE DA PUTUJETE MORATE ZNATI DA PANDEMIJA DONOSI NOVA PRAVILA: Vakcina umesto vize

RUSKI NAUČNICI OTKRIVAJU ŠOKANTNE INFORMACIJE: Zmijski otrov ubija koronaviruse, a toksin jedne vrste se pokazao kao najbolji lek za Kovid!

PENZIONERI NA VAKCINACIJI: Svi pozvani u petak se odazvali

Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.

UNS moli redakcije da se za sve dodatne informacije obrate UNS-u na adresu press@uns.org.rs.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter