Izvor: kurir.rs
11.01.2021 u 12:02
0

NEKOLIKO SELA OSTALO BEZ STRUJE: Padavine prave problem na dalekovodima

Intenzivno čićenje snega na području grada Čačka počelo je tokom noći, a nadležne službe su spremno dočekale prve veće snežne padavine i nema većih problema ni u gradskom, ni u seoksom području.

– Obezbeđene su dovoljne količine soli i rizle i spremno čekamo zimu. Pored ovoga, Grad Čačak je opremio raonicima za čišćenje snega sve mesne zajednice na seoskom području i obezbedio sredstva za nabavku goriva, kako bi u saradnji sa mesnim zajednicama bili očišćeni i sporedni putevi koji nisu u programu zimskog održavanja puteva – naveo je Milan Bojović, pomoćnik gradončalnika Čačka.

SAZNAJTE I:

MINISTARSTVO RAZMATRA DVA SCENARIJA: Evo kome je bliži i kako bi NASTAVA MOGLA DA IZGLEDA

ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA O UBLAŽAVANJU MERA: Produžiti radno vreme do 22 sata čim počne masovna imunizacija

NAGLO TOPLJENJE SNEGA PRAVI PROBLEM: Poplavljeni podrumi i dvorišta u pirotskom kraju

U SREMSKOJ KAMENICI HAOS: Celo naselje bez vode do 13 sati

VEĆI DEO BORA BEZ VODE: Radnici na terenu, očekuje SE STABILIZACIJA situacije

Meštani Dragačeva traktorima čiste sneg

Lučani – Na području opštine Lučani svi opštinski putevi prvog i drugog reda su prohodni, dok mesne zajednice uz pomoć goriva koje im je obezbedila opština Lučani od jutros čiste nekategorisane putne pravce.

U donjem delu opštine Lučani ima oko 30 centimetara snega, dok je u gornjem delu opštine, u Kaoni i Dubcu preko 60 centimetara snega.

– Svi dalekovodi su pod naponom, ali problema u elektrosnabdevanju ima u zaseocima Viča, Milatovići, kao i Gornji i Donji Dubac. Ekipe su na terenu i otklanjaju kvarove na elektromreži tako da će do kraja dana biti uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom – rekao je predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

Problemi u snabdevanju električnom energijom u Požegi

Na teritoriji opštine Požega svi putevi su noćas i jutros očišćeni, te su danas prohodni.

– Kada je u pitanju snabdevanje električnom energijom u toku noći je dolazilo do prekida, ali su kvarovi većinom otklonjeni, ekipe su na terenima, očekuje se da će za par sati svi problemi sa strujom biti sanirani – rekao je Nikitović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter