Izvor: Tanjug
07.12.2020 u 14:57
0

KORONA KOSI SVE PRED SOBOM: U Sokobanji 170 kovid pacijenata, sve popunjeno

U Specijalnoj bolnici „Sokobanja“, koja je u kovod sistemu, trenutno je smešteno 170 kovid pacijenata i popunjeni su svi kapaciteti, kaže direktorka te ustanove Vesna Milanović.

Ona je navela da je od juče do danas bilo osam otpista, da su pacijenti koji su kod njih na bolničkom lečenju sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom.

„Imali smo u jednom momentu i više od 170 pacijenata, morali smo da ubacujemo pomoćne ležajeve“, navela je ona.

NAJVAŽNIJE DANAS:

PROFESOR LAĐEVIĆ UPOZORAVA: Ova greška koju prave oboleli od kovida, vodi pravo u bolnicu!

HOROR: Pronađen leš u Košutnjaku

POJAVILA SE NOVA BOLEST: Zbog velikog broja slučajeva, počela HITNA ISTRAGA!

OTVARANJE TESTAMENTA: Uskoro će biti otkrivena mitropolitova poslednja želja

Dodaje da pacijenti kojima se drastično pogoršalo zdravstveno stanje i koji su morali na mehaničku ventilaciju prebačeni u KC Niš.

Navodi da trenutno u Specijalnoj bolnici 88 pacijenata iz Beograda, Sokobanja-38, Aleksinca – 12, Negotin – 14, Knjaževac – 14, Kladovo -1, Boljevca- 1, KiM 1, Ražnja-1.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter