18°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Novosti.rs

ZA VIKEND DRUGAČIJI PREVOZ ZBOG IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA

Zbog isključenja napona u tramvajskoj mreži, u zoni raskrsnica Nemanjine i Resavske sutra i u nedelju će od sedam do 22 sata doći do promene režima rada linija javnog prevoza.

Tramvajske linije 7 i 9 se ukidaju, a pojačavaju se linije 6, 11L i 14. Tramvaj 12L će ići od Banovog brda do Pristaništa preko Mosta na Adi i Starog savskog mosta.

- Uspostavlja se privremena tramvajska linija 14L (Omladinski stadion - Banjica), kao i privremena autobuska linija 7A (Trg Slavija - Blok 20).

SVET TUGUJ ZA FUDBALSKOM LEGENDOM

POČEO ISPRAĆAJ LEGENDE: Milioni na ulicama u BUENOS AJRESU (FOTO, VIDEO)

BEOGRAD JE PRIVILEGOVAN: Maradona je jedan od svojih NAJLEPŠIH GOLOVA postigao baš u Srbiji!

MARADONA BIO FASCINIRAN SRBINOM: Pogledajte kako je izgledao njihov prvi susret (VIDEO)

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

Trasa linije u smeru ka Bloku 20 je sledeća: Trg Slavija, Nemanjina, Savski trg, Karađorđeva, Zemunski put, Vladimira Popovića, Blok 20, a u smeru ka Trgu Slavija: Blok 20, Vladimira Popovića, Interna saobraćajnica pored hotela "Hajat", Milentija Popovića, Bulevar Mihajla Pupina, Sajmište, Zemunski put, Karađorđeva, Savski trg, Nemanjina, Trg Slavija - navodi u Sekretarijat za javni prevoz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar