3°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

NAJVEĆI SKOK PREMINULIH Ovo je novi korona presek u Srbiji

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 15.061 građana, od kojih je 5.067 zaraženo.

Nažalost, preminulo je 38 obolelih. Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 216 pacijenata.

Zaraženi po gradovima: Beograd 1.498, Novi Sad 426, Kragujevac 259, Niš 189, Kraljevo 127, Pančevo 126, Valjevo 124, Zrenjanin 85, Požarevac 84, Smederevo 83, Kikinda 82, Subotica 79, ostali manje od 70.

Inače, sastanak beogradskog Kriznog štaba održan je danas kako bi se uskladile mere u prestonici sa novim protivepidemijskim merama na nivou države. Gradski saobraćaj neće biti obustavljen, a produžava se vreme takozvanog špica kad će biti povećan broj vozila, odlučio je danas beogradski Krizni štab. Dosadašnji špic, koji je trajao od 15 do 17 časova i tokom kog je uključivan maksimalan broj vozila, ubuduće će biti produžen i trajaće od 15 do 20 časova.

SVE O SPORTU

MILAN GAJIĆ JASAN: Zvezda igra lepo, idemo ka našem cilju

LUKA JOVIĆ NEMA SREĆE: Ponovo na udaru španskih medija

KRALJ BELOG SPORTA U ČUDU: Obavezna vakcina pred Australijan open? Nisam upoznat...

MIHA OTKRIO KAKVU JE KAZNU SPREMIO ZA IGRAČA BOLONJE: Italija ne prestaje da se smeje

Prema odluci gradskog kriznog štaba u tom periodu će biti uključeno 236 vozila više od uobičajenog broja. To praktično znači da će na ulicama u periodu od 15 do 20 časova biti 1.641 vozilo javnog gradskog prevoza.

Takođe, direktor kancelarije SZO u Srbiji Marijan Ivanuša ponovio stav SZO da škole treba da ostanu otvorene što je duže moguće, jer, kako je rekao, "škole nisu izvori zaraze".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar